Mijn winkelmandje

Afsluiten

Engelwortel Olie - Natuurlijke Huidverzorging

marina-miracle-angelica-natuurlijke-huidverzorging

 

ANGELICA - NOORSE ANGELICA ARCHANGELICA

○ De plant heeft een heerlijke zoete geur

○ Geneest infecties

○ Food Graded, dus je kan het eten

○ Wordt ook wel gebruikt als medicijn

○ Egaliseert de huid

 

Wat is Angelica

Angelica is een plant met een zoete geur en heeft eetbare stengels en wortels. Deze bloem lijkt erg op verschillende giftige bloemen en moeten daarom altijd eerst geïdentificeerd worden alvorens het gebruikt wordt. Angelica groeit in wild in Noorwegen. De plant is voorheen altijd gebruikt als medicinale plant. Het heeft unieke eigenschappen om infecties te genezen. Ook helpt het tegen admenhalings problemen, koorts en griep. Sami (inboorlingen van Noord Noorwegen) hebben de plant generaties lang gebruikt als medicijn.

Angelica komt van het Griekse woord 'Arkhangelos', welke aartsengel betekent. Deze naam is te danken aan de mythe dat aartsengel Michael vertelde dat deze plant een medicijn was.

Angelica heeft een genezend effect op de huid. Het verzacht de huid en helpt tegen injecties, dit is de reden waarom je dit ingrediënt in onze Herbal Face Oil en Acne Fight Serum vindt.

Huidverzorgingsproducten met Engelwortel Olie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE