Mijn winkelmandje

Afsluiten

Ylang Ylang

marina-miracle-ylang-ylang-natuurlijke-huidverzorging

 

YLANG YLANG - CANANGA ODORATA

○ Verlicht geïrriteerde huid

○ Aangename en comfortabele geur

○ De ultieme olie om de huid in balans te houden

 

Wat is Ylang Ylang?

Ylang Ylang olie wordt gemaakt van verse bloemen van de Ylang-Ylangboom. Deze boom groeit in Azië in landen zoals Java, Indonesië, Sumatra en de Filippijnen.

Ylang Ylang betekent "bloemen van bloemen", deze olie heeft een prachtige rustgevende aroma, waarvan wordt gezegd dat het een afrodisiacum is. Vanwege de zeer aangename en zachte geur, wordt het veel gebruikt in parfums, aromatherapie en in medische behandelingen.

 

Waar is Ylang Ylang goed voor?

 

Ylang Ylang-olie kan huidirritatie en roodheid helpen verminderen. De olie helpt ook om tekenen van huidveroudering te voorkomen en om een ​​jeugdige glans te behouden.

Ylang Ylang is een natuurlijke balancerende olie, die zowel droge als vette huid kan corrigeren en is gunstig bij de behandeling van acne.

Ylang Ylang etherische olie is zeer gewild vanwege zijn antioxidanten, sesquiterpenen en andere organische verbindingen die het zo krachtig maken.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE