Mijn winkelmandje

Afsluiten

Avocado Olie Gezicht - Natuurlijke Huidverzorging

 marina-miracle-avocado-natuurlijke-huidverzorging

AVOCADO - PERSEA AMERICANA

○ Bevat een hoge dosis aan essentiële vitamines

○ Trekt diep in de huid

○ Reduceert fijne lijnen en rimpels

○ Hydrateert de huid

○ Verstopt de poriën niet

 

Wat is avocado olie?

Olie van avocado wordt verkregen door avocado's koud te drukken tot een pulp, waarna je een gezonde, dikke olie krijgt die je zowel kan eten als aanbrengen op de huid.

Avocado olie vernieuwt droge huid. Het bevat meer dan genoeg vocht vanwege de grote hoeveelheid vitamine E. Vitamine E is ook goed voor de elasticiteit van de huid en heeft een genezend effect.

 

Waar is Avocado Olie goed voor?

Avocado olie bevat een grote hoeveelheid vitamine B, C, D, K, A, calcium en chlorophyl. Avocado olie is ontzettend gunstig voor zowel de huid als je gezondheid.

Avocado olie is een diep penetrerende olie. De olie gaat tot in de dieperen lagen van de huid en helpt zo vocht in de huid te brengen. Dit maakt het zeer geschikt om fijne lijnen te reduceren. Avocado olie bevochtigd vochtarme huid en maakt ruwe huid zacht. Weet dat zelfs vette huid uitgedroogd kan zijn. De vettige zuren in avocado lijken erg op het talg in de huid en verstopt de poriën niet.

 

Wat maakt Avocado Olie zo speciaal?

Avodados kunnen ook de hoeveelheid collageen in de huid verbeteren en daarom is deze olie zo goed tegen het verouderen van de huid. Wij gebruiken gecertificeerd organische olie van avocado, welke koud gedrukt en verfijnd is. De olie zit vol met goede eigenschappen en vitamines. Je kan deze olie vinden in onze Herbal Face Oil en Active Face Oil.

Huidverzorgingsproducten met Avocado Olie Gezicht - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE