Mijn winkelmandje

Afsluiten

Grapefruit

marina-miracle-grapefruit-natuurlijke-huidverzorging

 

GRAPEFRUKT - CITRUS PARADISI

○ Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen

○ Beschermt tegen vrije radicalen

○ beschermt en hydrateert de huid

○ Bevordert de productie van collageen

○ Ruikt aangenaam en fris

 

Wat is Grapefruit?

Grapefruit is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook erg goed voor de huid. Het is rijk aan antioxidanten, vitamines en heeft daarom goede eigenschappen voor het behandelen van vroegtijdige huidveroudering. Grapefruit beschermt ook tegen vrije radicalen en verzacht de huidtint.

Grapefruit mercaptan is de naam van de natuurlijke substantie die voorkomt in grapefruit, het is deze stof die ook grapefruit doet ruiken.

 

Waar is grapefruit goed voor?

Grapefruit is rijk aan huidbeschermende antioxidanten en heeft een hoog watergehalte, welke de barrière van de huid bevochtigd en daardoor beter bestand maakt tegen vrije radicalen, de zon en verontreinigingen.

Grapefruit bevordert de productie van collageen, de huid blijft jong en gezond en vroegtijdige huidveroudering wordt zoveel mogelijk voorkomen.

 

Wat maakt Grapefruit zo speciaal?

Grapefruit heeft een heerlijke, frisse geur en is geweldig tegen vette en onreine huid omdat het de huid exfolieert en de PH-waarden in de huid kan verhogen, waardoor vaak acne wordt verminderd.

Deze heerlijke olie is te vinden in onze Argan Night Serum!

Huidverzorgingsproducten met Grapefruit

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE